Aikuisviihdetähden kesä jatkuu – hemmottelee faneja uima-allaskuvalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on työskennellyt 14 vuotta aikuisviihdealalla. Nykyisin sosiaalista mediaa ahkerasti päivittävä 32-vuotias malli julkaisee lähinnä makupaloja yksityisistä filmatisoinneista tai lomakuvia seuraajilleen.

Aletta Ocean viihtyy erityisesti maissa, joissa voi keikistellä bikinissä. Penthouse-lehden mallina työskennellyt nainen on nyt julkaissut 3,5 miljoonalle seuraajalleen kuvan, jossa hän imeskelee vesimelonin palaa muhkeilla huulillaan. Hän on kultaisessa uimapuvussa ja nauttii aurinkoisesta päivästä uima-altaalla.

Hän julkaisee aikuisviihdemateriaalia ainoastaan omistamalleen nettisivustolle ja tienaa sen avulla suuria summia. Nainen on sijoittanut osan rahoista ulkonäkönsä muokkaamiseen. Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti aikuisviihteen pariin rahallisten ansioiden vuoksi. Hän on opiskellut yliopistossa.

View this post on Instagram

🍉

A post shared by Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1) on