Ellie Goulding ei pidä itseään kauniina tai taitavana – painii itsetunto-ongelmien kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding saavutti suuren suosion kymmenen vuotta sitten julkaistuaan debyyttialbuminsa. Nopea menestyminen alalla ei kuitenkaan auttanut naisen itsetuntoa, joka oli aivan pohjamudissa.

Ellie Goulding nähtiin juuri esiintymässä jättimäisessä One World: Together at Home -konsertissa lukuisten muiden supertähtien tavoin. Goulding on kuitenkin kertonut, että sosiaalisessa mediassa esiintyminen ei ole hänen juttunsa. Nainen kokee epävarmuutta oman ulkonäkönsä ja äänensä vuoksi.

Ellie Goulding on kertonut Daily Mail -sivustolle, että hän ei juurikaan julkaise itsestään lauluvideoita esimerkiksi Instagramiin, koska tuntee epävarmuutta omasta äänestään. 33-vuotias Goulding kertoi myös pitävänsä nenäänsä liian suurena ja hiuksiaan omituisina, minkä lisäksi hän ajatteli, että hänellä ei ole poptähdeksi tarpeeksi hyvä vartalo.

Myöhemmin nainen on kuitenkin oppinut elämään omien epävarmuuksiensa kanssa ja ymmärtänyt, että suurin osa tuntee olonsa epävarmaksi jostakin piirteestä itsessään. Hän on erityisen onnellinen siitä, että hänen aviomiehensä Caspar Jopling tukee häntä ja palauttaa naisen aina silloin tällöin maan pinnalle.