Elsa Hosk raskaana – esittelee nyt pyöristynyttä vatsaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Elsa Hosk ilmoitti Instagram-kanavallaan seuraajilleen ilouutisen. Hän odottaa esikoistaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tähti julkaisi itsestään mustavalkoisia upeita kuvia, joissa nainen jo esittelikin pyöristynyttä raskausvatsaansa.

Suomalaistaustainen Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee hoikkaa mallivartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa. Kuvat ovat onnistuneetkin pitkään hämäämään seuraajia, joille raskaus tuli täytenä yllätyksenä. Malli on jo jonkun aikaa julkaissut alusvaatekuvia, jotka on otettu jo aiemmin. Tuoreissa kuvissa tähden yllä on nähty tyylikkäitä suuria vaatteita, jotka ovat onnistuneet peittämään vatsan.

Elsa Hosk näyttää raskauskuvissaan häikäisevän kauniilta. ”Olen pitänyt tätä enkeliä vatsassani salaisuutena jo jonkin aikaa”, Elsa Hosk kommentoi kuvatekstissään. Nainen on elänyt salaisuutensa kanssa jo noin 20 viikkoa, koska hän paljasti olevansa puolessa välissä raskautta.