Katie Price sai jälleen huonoja uutisia – joutuu olemaan pitkään pyörätuolissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja realitytähti Katie Price joutui taannoin valitettavaan onnettomuuteen lomamatkallaan. Tähti putosi huolimattomasti kiipeilyseinältä ja mursi kummatkin nilkkansa, minkä lisäksi jalkapöydät ja kantapäät vaurioituivat pahasti. Nainen kävi hetki sitten leikkauksessa, josta hän nyt toipuu.

Aluksi lääkäri arvioi, että Katie Price joutuu olemaan pyörätuolissa noin puolen vuoden ajan, minkä jälkeen hän vasta saisi asettaa painoa jaloilleen. Tästä arviosta on nyt jo kuukausia aikaa, mutta naisen kuntoutuminen ei ole kuitenkaan edennyt suunnitellusti. 42-vuotias tähti on saanut jälleen huonoja uutisia lääkäriltään.

Katie Price joutuu olemaan arvioiden mukaan pyörätuolissa vielä kuusi kuukautta lisää. Nainen on kuitenkin edelleen halunnut pysyä positiivisena. Hän on antanut Daily Mail -sivuston mukaan paljon kiitosta etenkin 31-vuotiaalle poikaystävälleen Carl Woodsille, joka on ollut suurena tukena tähdelle onnettomuuden jälkeen.