Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär alastomana ja sidottuna – rohkeat kuvat yllättivät fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis on kertonut, että hän ei ole ollut aina kovin varma omasta vartalostaan tai ulkonäöstään. Nyt 31-vuotias nainen yllätti seuraajansa kuitenkin todella itsevarmoilla poseerauksilla sosiaalisessa mediassa.

Rumer Willis julkaisi itsestään kolme hyvin rohkeaa kuvaa, joissa leikitellään seksillä ja valtasuhteilla. Kahdessa ensimmäisessä naisella on mustat nahkasaappaat jalassaan, musta nahkainen body yllään ja ruoska kädessään. Kuvat kuuluvat Tyler Shields -nimisen kuvaajan Bondage-sarjaan.

https://www.instagram.com/p/CFnYZ69lFLO/

https://www.instagram.com/p/CFqz-AwF1sm/

Kolmannessa kuvassa roolit ovat kääntyneet ja Rumer Willis onkin itse alastomana polvillaan lattialla. Tähden kädet ovat sidottuina mustalla köydellä ja hän poseeraa alistuvasti pitäen katseensa maassa. Kuvasarjan avulla Rumer Willis haluaa muistuttaa, että naisen arvoa ei alenna se jos hän haluaa olla seksuaalinen tai poseerata kuvissa alasti.

https://www.instagram.com/p/CFsRiDolBiY/

Rumer Willis on kyllästynyt siihen ajatukseen, että feminismiä on peittävästi pukeutuminen ja täten itsensä arvostaminen. Naisen mielestä tämä ajatus on vanhanaikainen ja kumpuaa jälleen siitä oletuksesta, että naiset näyttäisivät paljasta pintaa vain miellyttääkseen muita. Willis haluaa juhlia naisvartaloa, ja siitä tuoreissa rohkeissa kuvissakin on kyse.