Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär alastomana ja sidottuna – rohkeat kuvat yllättivät fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis on kertonut, että hän ei ole ollut aina kovin varma omasta vartalostaan tai ulkonäöstään. Nyt 31-vuotias nainen yllätti seuraajansa kuitenkin todella itsevarmoilla poseerauksilla sosiaalisessa mediassa.

Rumer Willis julkaisi itsestään kolme hyvin rohkeaa kuvaa, joissa leikitellään seksillä ja valtasuhteilla. Kahdessa ensimmäisessä naisella on mustat nahkasaappaat jalassaan, musta nahkainen body yllään ja ruoska kädessään. Kuvat kuuluvat Tyler Shields -nimisen kuvaajan Bondage-sarjaan.

View this post on Instagram

Bondage ⛓ . . . by @thetylershields

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Kolmannessa kuvassa roolit ovat kääntyneet ja Rumer Willis onkin itse alastomana polvillaan lattialla. Tähden kädet ovat sidottuina mustalla köydellä ja hän poseeraa alistuvasti pitäen katseensa maassa. Kuvasarjan avulla Rumer Willis haluaa muistuttaa, että naisen arvoa ei alenna se jos hän haluaa olla seksuaalinen tai poseerata kuvissa alasti.

View this post on Instagram

….and I’ll call you sir . . . This series I created with Tyler is about reclaiming the female form. Whether clothed or not, as women our bodies are constantly policed and dictated over by men and by other women. We are told what we can and cannot wear based on our size and shape or others beliefs about what is acceptable or appropriate. We are told what we need to look like to be considered beautiful. We are told if we dress a certain way we are “asking for it” or if we are more covered up we are prude or unexpressed. We are told our sexuality and expression of that sexuality is something we should ashamed of, something we should keep to ourselves. We are persecuted for our right to choose when to become a mother, or to become one at all. We are kept from access to birth control, places to get information about sexual health and contraceptives are defunded. The lineage of women who have fought with their lives to progress women’s rights sacrificed everything to get us to where we are today and we are still miles away from any sort of equality. My body and my right to my divine femininity will not be policed or suppressed by anyone… man or woman. . This idea that when other women are naked it means they don’t respect themselves —- us being naked or sexual is automatically assumed as being done for a man out of self loathing and insecurity and it’s such bullshit. we can be sexual for us. We can be naked for us. We can be tied up for us. People think telling women to not be naked and “respect themselves” is feminist but it’s really just centering men once again in the assumption that everything you are doing is for them. I want to say to anyone that has suffered abuse or was triggered by these photos because of past trauma my only intention was that of celebration and empowering the female form but I understand for some this could bring up the opposite. Know that I see you and I respect you and wish to hold you and your stories with the upmost reverence and respect. This was not for any man. This was for me. It was about exploration and taking back power in my right to choose. I support any woman’s right to express their sensuality, sexuality, self.

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Rumer Willis on kyllästynyt siihen ajatukseen, että feminismiä on peittävästi pukeutuminen ja täten itsensä arvostaminen. Naisen mielestä tämä ajatus on vanhanaikainen ja kumpuaa jälleen siitä oletuksesta, että naiset näyttäisivät paljasta pintaa vain miellyttääkseen muita. Willis haluaa juhlia naisvartaloa, ja siitä tuoreissa rohkeissa kuvissakin on kyse.