Sara Chafakin biksukuva kerää ihastusta – syystäkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo yli 135.000 seuraajaa, jotka odottavat näkevänsä lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta.

Nyt Sara Chafak hemmotteli seuraajiaan tuoreimmalla kuvallaan, joka on napattu ulkomailla hiekkarannalla. Kuvassa naisella on yllään mustat bikinit, joiden alaosa on string-mallinen. Näyttävässä kuvassa Chafak poseeraa niin, että hän esittelee treenattua takamustaan ja upeaa mallivartaloaan kameralle. Naisen seuraajat ovat olleet hyvin innoissaan kuvasta ja pommittaneet tähden kommenttikentän ylistävillä kehuilla.

Sara Chafak kilpaili äskettäin Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa. Sara Chafak esiintyy toisinaan erilaisissa reality- ja keskusteluohjelmissa, mutta suurimmaksi osaksi tähden liiketoiminta näyttää syntyvän sosiaalisessa mediassa tapahtuvilla yhteistöillä.