Seiska: Janita Lukkarisen tytär syntyi kuolleena – ajattelee vauvaa päivittäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosia syöpää vastaan taistellut Janita Lukkarinen on valmistautunut kuolemaan. Hänen omanlaisessa prosessissa ja taistelussa kulkee mukana jo aiemmin kohdattu suuri suru. Hänen liian varhain kuollut tyttärensä.

– Synnytin tyttäreni, kun olin 18-vuotias. Hän syntyi kuolleena viikolla 16+5, Janita kertoo yhdeksän vuoden takaisesta tapahtumasta Seiskalle kyyneliin murtuen.

Tilannetta ei helpota kiusaajien jatkuva huutelu naista kohtaan. Janita on tunnettu suomalainen, joka saa turhan paljon lokaa niskaa nettihuutelijoilta vain siksi, että hän haluaa avoimesti kertoa sairaudestaan. Helpointa olisi, että mielenpahoittajat keskittyisivät Janitan tavoin omaan elämäänsä sen sijaan, että käyttävät energiaansa hänen mollaamiseen.

Janita Lukkarisen tytär hätäkastettiin ja sai nimekseen Janelle Julia Isadora. Hän odotti lasta silloisen kumppaninsa kanssa. Valitettavasti raskaus päättyi ikävästi ja kivuliaasti. Janita on nyt käynyt asiaa läpi enemmän kuin pitkään aikaan.

– Sairauteni on tehnyt sen, että mietin häntä entistä enemmän. Nyt minua on joku odottamassa taivaassa. Lapseni on vastassa, kun menen sinne.