Yksi farkkumalli imartelee vartaloa parhaiten – suosion syy paljastuu kuvista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vartalomallista riippuen erilaiset vaatteet istuvat eri ihmisten päälle aina omalla tavallaan. On kuitenkin huomattu, että eräs farkkumalli on ylitse muiden ja tuntuu imartelevan jokaista vartaloa pituuteen ja paksuuteen katsomatta. Kyse on tietenkin korkeavyötäröisistä farkuista.

Korkeavyötäröiset farkut tekevät lantion ja vyötärön seudusta linjakkaan ja korostavat myös takapuolen muotoa. Farkut kannattaa valita Poosh-sivuston mukaan niin, että housujen vyötärökaistale osuu vyötärön kapeimpaan kohtaan. Näin farkut imartelevat parhaiten vartaloa ja saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja linjakkaammilta.

View this post on Instagram

Denim

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Korkeavyötäröiset farkut tekivät paluun muotiin sen jälkeen kun hyvin matalavyötäröiset farkut väistyivät taka-alalle. Matalavyötäröisten housujen kuningattaria olivat poptaivaalla aikoinaan Britney Spears ja Jennifer Lopez. Korkeavyötäröisten housujen suosio perustuu kuitenkin siihen, että ne näyttävät kaikkien päällä hyvältä kun taas hyvin matalalle osuva housujen vyötärökaistale oli epämukava useimmille vartalomalleille.

View this post on Instagram

@levis #levis501

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on