Kylie Jenner suloisella videolla tyttärensä kanssa – Stormin lausahdus sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokin aika sitten sosiaalisessa mediassa levisi haaste, jossa vanhempien tuli mennä lastensa viereen makaamaan ja painaa päänsä heidän syliinsä silloin kun lapset katsoivat televisiostaan lempiohjelmaansa. Vanhemmat ovat kuvanneet lastensa reaktiot videoille, jotka ovat olleet todella suloista katseltavaa.

Nyt realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner päätti ottaa osaa tähän haasteeseen. Nainen kuvasi videolle hetken, jossa hän painoi päänsä kaksivuotiaan Stormi-tyttären syliin. Stormin ihana reaktio tähän on saanut fanien sydämet sulamaan.

Stormi alkoi heti silittämään äitinsä päätä ja hiuksia kun Kylie Jenner oli painanut päänsä lapsen syliin. ”Sinun ei tarvitse pelätä äiti”, Stormi oli sanonut äidilleen oltuaan ilmeisesti hieman huolissaan siitä miksi äiti näytti kaipaavan lohdutusta.

View this post on Instagram

she said “don’t be afraid mommy” 😢😍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on