Nainen haluaa olla ultimaalinen bimbo – 22-vuotias koukussa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonit ja muovinen ulkonäkö on uusi normaali. Harva enää kääntyy katsomaan överiksi itsensä meikanneen tai keinotekoista kauneutta hyödyntävän perään. On normaalia, että ulkonäköä muutetaan plastiikkakirurgian ja erilaisten kauneushoitojen, kuten tekokynsien, irtoripsien ja hiuslisäkkeiden avulla.

Yksi bimboblondien ulkonäköä havittelevista on brittiläinen Amber May. Hän on 22-vuotias, mutta käyttänyt noin 40.000 euroa kauneutensa muokkaamiseen alle kahdessa vuodessa. Uusi ulkonäkö on poikinut uran aikuisviihdekanavan juontajana, tanssijana ja mallina.

Rintojen suurennusleikkauksen lisäksi hänen takapuoltaan on suurennettu ja nenää paranneltu. Lisäksi kasvoissa on runsain määrin täyteaineita. Hän ei omien sanojensa mukaan suunnitellut käyvänsä läpi niin montaa plastiikkakirurgista toimenpidettä, mutta myöntää jääneensä koukkuun, LAD Bible kertoo.

View this post on Instagram

Life is better Bimbo💖

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on