Uusi James Bond siirtyy – nähdään aikaisintaan ensi keväänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Daniel Craig tulee näyttelemään näillä näkymin viimeistä kertaa James Bondia tulevassa No Time to Die -elokuvassa. Spekulaatio mestariagentin seuraavasta näyttelijästä käy jo kuumana. Huhujen mukaan James Bondia näyttelee seuraavaksi valkokankaalla brittitähti Tom Hardy. Nyt on selvinnyt, että Daniel Craigin jäähyväisiä Bond-hahmolle ei nähdäkään vielä tänä vuonna.

Bond-tuotantoyhtiö on nyt ilmoittanut, että uuden James Bond -elokuvan ensi-ilta siirtyy pitkälle ensi vuoteen. Ilmoituksen mukaan ensi-ilta olisi tällä tietoa 2. huhtikuuta 2021.

Mahdollinen seuraava Bond, Tom Hardy, tunnetaan rooleistaan lukuisissa menestyksekkäissä elokuvissa ja sarjoissa, kuten Mad Max: Fury Road, Inception, Venom ja Peaky Blinders. Muita ennakkosuosikkeja James Bondin rooliin ovat olleet esimerkiksi Idris Elba, Tom Hiddleston, Henry Golding ja Henry Cavill. No Time to Die -elokuvan on määrä saada Suomen ensi-iltansa 13. marraskuuta, mikäli se ei jälleen siirry koronatilanteen vuoksi.