Bebe Rexha esitteli uuden räväkän tyylinsä: ”Mitä pidätte?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Bebe Rexha on musiikkinsa lisäksi tunnettu hänen näyttävästä ulkonäöstään. Kaunotar on jo pitkään ihastuttanut vaaleiksi värjätyillä kutreillaan, mutta nyt hän päätti vaihtelun vuoksi kokeilla hieman räikeämpää sävyä.

Etenkin hiteistään In the Name of Love ja Me, Myself & I tunnettu laulaja on koko julkisuutensa ajan viehättänyt platinanvaaleilla hiuksillaan. Nyt 31-vuotias Bebe Rexha päätti kuitenkin repäistä ja muuttaa tyyliään. Tähti päätti värjätä hiuksensa kirkkaan punaisiksi ja näyttää olevan melko tyytyväinen lopputulokseen.

Bebe Rexha esitteli vastavärjättyjä hiuksiaan omalla Instagram-kanavallaan. ”Uusi minä. Mitä pidätte?”, laulajatar utelee faneiltaan. Naisen seuraajat tuntuvat rakastavan punaisia hiuksia, mutta moni on kuitenkin ihmetellyt miten naistähti on uskaltautunut tekemään muutoksen itse sen sijaan, että olisi mennyt kampaajalle ammattilaisen käsittelyyn.