Eminemin superfani rikkoi ennätyksen – eniten artistia esittäviä tatuointeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiartisteihin liittyvät tatuoinnit eivät ole harvinaisia, mutta harvalle niitä on kerääntynyt samanlaista määrää kuin eräälle skotlantilaiselle kynsiteknikolle. Hänen ihoonsa on tatuoitu yhteensä 16 Emimemin muotokuvaa.

Nikki Patterson otti ensimmäisen Emimem-tatuointinsa 19-vuotiaana. Nykyään 35-vuotiaalla naisella on yhteensä 52 erilaista tatuointia, ja niistä yhteensä 28 liittyy jollain tavalla hänen suosikkiartistiinsa. Patterson kertoo BBC:lle alkaneensa fanittamaan Eminemiä kuultuaan Stan-hitin ensi kertaa ollessaan 14.

Patterson alkoi ottamaan Eminemin muotokuvia ihoonsa Aberdeenissä, Edinburghissa ja Chesterissä työskentelevillä tatuojilla kolme vuotta sitten, ja niiden määrä on kasvanut jatkuvasti. Taannoin nainen otti yhteyttä Guinnessin ennätystenkirjaan, joka tarkan selvittelyn jälkeen vahvisti hänen rikkoneen ennätyksen. Pattersonilla on enemmän yhtä muusikkoa esittäviä muotokuvatatuointeja kuin kenelläkään muulla.