Henkivartija syyttää Kardashianien Kris Jenneriä seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kris Jennerin entinen turvamies Marc McWilliams on nostanut oikeustoimet tähteä vastaan. McWilliamsin mukaan Jenner syyllistyi seksuaaliseen häirintään ja myrkyllisen työilmapiirin ylläpitämiseen miehen toimiessa hänen henkivartijanaan.

Marc McWilliamsin mukaan hänestä tuli toukokuussa 2017 Jennerin ei-toivottujen ja seksuaalisten ehdottelujen ja tekojen kohde. Oikeuden pöytäkirjoissa mies kuvailee Jennerin muun muassa kosketelleen häntä luvatta sopimattomalla seksuaalisella tavalla. Lisäksi Jenner oli McWilliamsin mukaan kommentoinut häntä ja työkavereitaan vihjailevaan, seksuaaliseen, seksistiseen, rasistiseen ja homofobiseen tyyliin, paljastaa Page Six.

McWilliams kertoo valittaneensa häirinnästä työpaikkansa henkilöstöhallintoon, mikä oli miehen mukaan johtanut vain kostotoimenpiteisiin Jennerin taholta ja lopulta potkuihin. Kris Jenner on kiistänyt syytteet asianajajansa, Marty Singerin kautta. Singerin mukaan Jenner ei ollut juuri minkäänlaisissa tekemisissä McWilliamsin kanssa, ja mies oli irtisanottu virastaan jäätyään toistuvasti kiinni työajalla nukkumisesta.