Huhumylly paisuu teiniäidin ympärillä – Jenelle Evansille oma realitysarja?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan suosittu Teen Mom -ohjelma on joutunut irtisanomaan sopimuksia tähtiensä kanssa heidän kyseenalaisten elämänvaiheiden takia. Yksi irtisanotuista on heroiinista aikoinaan riippuvainen ollut ja vankilassa istunut kolmen lapsen äiti Jenelle Evans.

Jenelle Evansin nykyinen aviomies David Eason on aiheuttanut hämmennystä puheillaan ja asemyönteisyydellään. Lopulta Jenellen lapset otettiin hetkellisesti huostaan ja nainen menetti roolinsa MTV-televisiokanavan tähtenä. Hän yritti kokeilla siipiään kosmetiikkateollisuudessa lanseeraamalla oman meikkisarjansa. Tämäkin yritys epäonnistui.

Jenelle Evans on julkaissut Youtubeen itse kuvaamansa ja editoimansa sarjan, jossa kerrotaan hänen elämästään ilman MTV:n sensuuria. Hän on nyt kehunut, että saa apua ohjelmansa koostamiseen TLC-televisiokanavalta. Ihmiset nyt spekuloivat, onko väite totta. Todellisuudessa nainen saattaa saada ainoastaan apua ja tukea ystävältään Ashley Martsonilta, joka on puolestaan tuttu 90 Päivää morsiamena -ohjelmasta.