Kourtney Kardashian häviävän pienessä uima-asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskoksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ottanut viime päivien aikana rennosti. Nainen oli juuri viettämässä kesälomaansa Italian Rivieralla sijaitsevassa kaupungissa Portofinossa, josta kaunotar julkaisi paljon upeita kuvia.

Kourtney Kardashian on julkaissut Instagram-kanavalleen nyt yhteiskuvia hänen hyvän ystävänsä Stephanie Shepherdin kanssa. Naiset poseerasivat seksikkäissä bikineissä, jotka ovat huippumalli Emily Ratajkowskin suunnittelemasta Emrata-mallistosta peräisin.

Näyttävien kuvien myötä Kourtney Kardashian halusi toivottaa Stephanielle hyvää syntymäpäivää. ”Hyvää syntymäpäivää vaimo. Rakastan sinua läpi koko elämän ja olen kiitollinen jokaisesta sekunnista, jonka saan kanssasi viettää”, Kardashian kirjoitti kuvatekstissä ystävälleen.