Mies ei päässyt baariin koronatilanteen vuoksi – päätti rakentaa oman baarin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pubeissa ja baareissa vierailu tyssäsi monilla kevään aikana koronakriisin ja siihen liittyvien rajoitusten myötä. Eräs mies kapasi baarien tunnelmaa jopa niin paljon, että hän päätti raknetaa sellaisen kotiinsa.

Viraalina levinneellä videolla Iso-Britannian Walesissa asuva asuva mies esittelee niin kutsuttua miesluolaa, jota hän työsti kotiinsa karanteenin aikana. Huone on varustettu baareista tutuilla kalusteilla, kuten baaritiskillä, tynnyripöydällä, biljardipöydällä, kolikkopelillä ja tikkataululla. Tunnelmaa luo myös diskopallo.

Luolasta löytyy jopa mukavuuksia, joita harvoissa baareissa on. Videon kierros kulminoituu nimittäin porealtaaseen, jossa mies voi rentoutua oluen kera.