Näyttelijä Yuko Takeuchi kuolema oli itsemurha – ei jättänyt viestiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulttimaineessa olevan japanilaisen kauhuelokuva Ringun näyttelijä Yuko Takeuchi on kuoli sunnuntaina. Hän oli kuollessaan 40-vuotias. Nyt julkisuuteen on kerrottu, että hän teki itsemurhan.

Takeuchi löydettiin hirttäytyneenä Japanin pääkaupunki Tokion kodistaan sunnuntaiaamuna, Japan Today uutisoi. Löydön teki hänen oma miehensä, näyttelijä Taiki Nakabayashi. Perheellä on kaksi lasta, joista nuorin syntyi aiemmin tänä vuonna.

Nainen ei jättänyt itsemurhaviestiä jälkeensä ja hänen kuolemansa tuli yllätyksenä kaikille. Yuko Takeuchi voitti Japanin parhaan naisnäyttelijän palkinnon kolmena vuotena peräkkäin vuosina 2004–2007. Hänen tunnetuin roolinsa oli kuitenkin vuonna 1998 ilmestyneessä Ringu-kauhuelokuvassa. Elokuva kertoo kirouksesta, mikä seuraa yhden videonauhan katsomisesta ja sen pohjalta on luotu länsimainen versio Ring.