Nicki Minaj synnytti ensimmäisen lapsensa – vauvasta ei ole kerrottu edes sukupuolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Nicki Minaj ja hänen miehensä Kenneth Petty ovat saaneet keskiviikkona 30. syyskuuta terveen vauvan. Lapsen sukupuolta tai nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen. Lapsi on 37-vuotiaan Nicki Minajin ensimmäinen.

Räppäri Nicki Minaj meni vuosi sitten naimisiin Kenneth Pettyn kanssa ja muutti sen jälkeen nimensä sosiaaliseen mediaan muotoon Mrs. Petty. Nainen ilmoitti samalla jäävänsä eläkkeelle perheen perustamista varten. Nyt lapsi on saapunut maailmaan Yhdysvaltojen Los Angelesissa, TMZ uutisoi.

Nicki Minajin eläköityminen ei jäänyt pitkäksi, koska hän julkaisi vastikään uutta musiikkia. Hän nousi äskettäin maailman rikkaimmaksi naispuoliseksi hiphop-artistiksi. Nicki Minajin levy-yhtiö Young Money paljasti Twitterissä nettovarallisuuden ylittäneen 100 miljoonan dollarin rajan.