Suloisuuden huippu – koiranpentu nukahti istualtaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva asia on yhtä hellyttävä ja suloinen kuin pieni karvainen koiranpentu. Söpöys nousee vielä korkeammalle asteelle, kun pentu on unelias ja joutuu pinnistelemään pysyäkseen hereillä. Nyt eräs pikkukaveri nukahti istualtaan.

Hellyttävällä YouTube-videolla nähdään, miten koiranpentu nukahtaa istualtaan. Pentu on yrittänyt taistella unta vastaan, mutta unihiekkaa näyttäisi osuneen lemmikin silmiin niin runsaalla kauhalla, että pikkuisen silmät painuvat väkisinkin kiinni vastustelusta huolimatta.

Pennut nukahtelevat monesti omituisiin paikkoihin ja asentoihin ja saattavat ummistaa silmänsä vaikkapa kesken leikkien. Videolla nähtävä kahden kuukauden ikäinen pentu on löytänyt niin rentouttavan asennon istualtaan, että heräsi vasta horjahdettuaan maahan tasapainon menetettyään.