Riisumassa vai pukemassa? Suomalaistaustainen supermalli paljasti lapsensa sukupuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Elsa Hosk ilmoitti äskettäin Instagram-kanavallaan seuraajilleen ilouutisen. Hän odottaa nimittäin parhaillaan esikoistaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Elsa julkaisi itsestään mustavalkoisia upeita kuvia, joissa nainen jo esittelikin pyöristynyttä raskausvatsaansa.

View this post on Instagram

Babygirl 💕💕💕💕💕💕

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Suomalaistaustainen Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee hoikkaa mallivartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa. Nyt hänet nähdään poseeraamassa housut jalassaan ja pieni valkoinen toppi yllään mustavalkoisessa kuvassa. Siitä jää vielä hieman avoimeksi onko Hosk mahdollisesti riisumassa vai pukemassa toppiaan, mutta kuvan tarkoitus oli kuitenkin paljastaa tulevan lapsen sukupuoli. Elsa odottaa nimittäin tyttöä. Toisessa kuvassaan hän poseeraa yläosattomissa.

Elsa Hosk näytti taannoisissa raskauskuvissaan häikäisevän kauniilta. ”Olen pitänyt tätä enkeliä vatsassani salaisuutena jo jonkin aikaa”, Elsa Hosk kommentoi kuvatekstissään. Nainen on elänyt salaisuutensa kanssa jo noin 20 viikkoa, koska hän paljasti olevansa puolessa välissä raskautta.