Julianne Hough pulahti veteen – innostui tanssimaan järvessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough on keskittynyt tänä vuonna kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 32-vuotias nainen on luonut oman KINRGY-valmennusohjelman, jossa ihmisille opetetaan meditaatiota, liikettä, tanssia ja yhteyttä omaan kehoon. Nyt Julianne Hough pulahti itse veteen tanssimaan.

Julianne Hough julkaisi itsestään näyttävän videon, jossa hän pulahtaa uimaan. Vedessä nainen innostuu tanssimaan ja tekemään KINRGY-tunneilta tuttuja tanssiliikkeitä. Lopulta tähti kävelee vielä onnellisena kohti kameraa ja paljastaa upean bikinivartalonsa.

Julianne Hough ilmoitti toukokuussa NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa, että he ovat päättäneet erota. Pariskunta oli viettänyt jo kuukausia erillään minkä vuoksi uutinen ei tullut kaikille yllätyksenä. Nyt tähtipari on kuitenkin aikeissa palata takaisin yhteen ja he ovatkin viime aikoina viettäneet yhteistä aikaa Idahossa, jossa heidän häitäänkin juhlittiin.