Ruotsalaistähti Malin Akerman julkaisi rohkean nuoruuskuvansa – some riehaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisissa menestyselokuvissa esiintynyt 42-vuotias ruotsalaiskaunotar Malin Akerman on naimisissa 34-vuotiaan näyttelijä Jack Donnellyn kanssa. Nainen oli aiemmin naimisissa Roberto Zinconen kanssa ja heillä on yhdessä myös seitsemänvuotias poika Sebastian. Akerman on aina esiintynyt elokuvissa hyvin seksikkäissä rooleissa ja pitänyt itsestään aina hyvää huolta.

View this post on Instagram

Feelin the Sunday vibes #throwback #sweet16 #beachlife

A post shared by Malin Akerman (@malinakerman) on

Mallinakin työskennellyt Malin on nyt saanut aikaan säpinää sosiaalisessa mediassa julkaisemalla throwback-torstain kunniaksi itsestään nuoruuskuvansa. Suosikkinäyttelijätär nähdään siinä poseeraamassa yläosattomissa, ja kuvan hashtagit viittaavat siihen, että kuva voisi olla jopa 26 vuoden takaa.

Naisen kauneudenhoidon perustana toimivat kosteusvoiteet, seerumit ja aurinkovoide. Nainen meikkaa melko kevyesti itse arkisin, koska työnsä puolesta hänen iholleen laitetaan usein paksu kerros meikkiä. Malin Akerman näyttää myös kameralle miten hänen luottomeikkinsä syntyy. Nainen tekee sumuisen silmämeikin vain yhden luomivärisävyn avulla.