Mitä järkeä? Donald Trump poistui sairaalasta kesken karanteenin – halusi tervehtiä kannattajiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpilla ja hänen vaimollaan Melania Trumpilla on todettu koronavirustartunta. Trumpin tulisi noudattaa kahden viikon pituista karanteenia, mutta hän katsoi parhaakseen poistua sairaalasta tervehtimään kannattajiaan.

Presidentti Donald Trump lähetti sairaalasta videotervehdyksen, jossa hän kehui hoitohenkiläkuntaa. Sen jälkeen mies poistui sairaalasta autolla hetkeksi tervehtimään kannattajiaan. Ihmiset ovat paheksuneet tekoa.

– Jokainen henkilö, joka oli autossa presidentin täysin turhan piipahduksen ajan on laitettava karanteeniin kahdeksi viikoksi. He voivat sairastua. He voivat kuolla. Poliittisen teatterin takia. Trumpin käskyttämänä he riskeerasivat elämänsä teatterin takia. Tämä on mielisairasta, arvostettu Walter Reedin sotilassairaalan lääkäri James Phillips twiittasi.