Rockstarin ex-johtaja kehittää 42 miljoonalla Grand Theft Autolle haastajaa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Grand Theft Auto ja Red Dead Redemption -peleistä tunnetun Rockstar North -yhtiön entinen johtaja Leslie Benzies perusti taannoin uuden Build a Rocket Boy -pelifirman. Nyt yhtiölle on myönnetty mittava rahoitus Grand Theft Auto -sarjan haastajaksi kuvaillun pelin kehittelyyn.

Build a Rocket Boyn kehitteillä oleva Everywhere tulee olemaan GTA-sarjan tavoin avoimen maailman peli. Yhtiö on The Telegraph -lehden mukaan saanut yhteensä 42 miljoonan dollarin rahoituksen sijoittajilta, kuten Makers, Galaxy Interactive ja Netease. Yhtiössä ovat mukana Benziesin lisäksi kaksi muuta Rockstar Northin työntekijää, Matthew Smith ja Colin Entwistle.

Tulevan Everywhere-pelin tarkemmat ykstiyiskohdat ovat edelleen hämärän peitossa. Rockstar-yhtiön on myös paljastettu suunnittelevan parhaillaan jatkoa Grand Theft Auto -sarjalle. Valitettavasti myös kyseisestä pelistä tiedetään vielä tällä hetkellä varsin vähän.