Scott Disick ei jaksa nousta edes ylös sängystä – syy testosteronitasossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjasta monille tutuksi tullut realitytähti Scott Disick on tuntenut itsensä sairaaksi viime aikoina. Kim Kardashian oli vakuuttunut siitä, että miehellä oli koronavirus, koska hän ei jaksanut tehdä mitään. Disick kuitenkin aavisteli, että kyse on jostain aivan muusta ja meni tapaamaan lääkäriä.

Scott Disickillä oli niin vähän energiaa, että häntä ei olisi aamuisin huvittanut edes nousta sängystä ylös. Us Weekly -sivuston mukaan Disick oli kertonut, että hänellä ei jaksa tavallisia asioita kuten kaupassa käymistä tai ulkona liikkumista lasten tai yhdenkään tyttöystävän kanssa. Hän tiedosti sen, että 36-vuotiaan miehen kunto tulisi luultavasti olla hieman parempi.

Lääkärit olivat verikokeiden jälkeen huomanneet, että kyse oli miehen testosteronitasoista. Miehen testosteronitasot olivat niin matalat, että lääkäritkin olivat ihmetelleet miten Disick on edes jaloillaan. Hänelle oli ehdotettu lääkkeitä, mutta päihdetaustan jälkeen Disick oli kuitenkin päättänyt, että hän haluaa etsiä terveyteensä luonnollista ratkaisua muuttamalla elintapojaan ja ruokavaliotaan.