Sharon Osbourne suhteestaan Ozzyyn: ”Seksiä pari kertaa viikossa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne on ollut naimisissa televisiopersoona Sharon Osbournen kanssa 38 vuotta. Nyt Sharon on paljastanut parin harrastavan seksiä pari kertaa viikossa. Seksin määrä on vähentynyt, sillä ennen se saattoi olla kolme kertaa päivässä.

– Me kaikki tiedämme, että Ozzy on yliseksuaalinen. Se ei ole salaisuus. Hän on saanut kaikkea kuitenkin tarpeeksi. Nyt seksin määrä on vähentynyt, sillä se oli ennen kolme kertaa päivässä. Tällä hetkellä se on pari kertaa viikossa, mikä on normaalia pitkälle, pitkälle parisuhteelle, 67-vuotias Sharon Osbourne kertoo suhteestaan 71-vuotiaaseen Ozzyyn The Talk -ohjelmassa.

Aikojen saatossa seksi muuttuu Sharonin mukaan enemmän läheisyydeksi. Rakkaus syvenee ja kyse on siitä, että haluaa olla rakastamansa ihmisen kanssa. Rakastelu on Sharonin mukaan maailman paras asia.