Toinen koira varasti huskyn lempilelun – hellyttävä kiukkupuuska videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siperianhuskyt tunnetaan toisinaan itsepäisinäkin koirina, jotka eivät pelkää ilmaista tunteitaan äänekkäällä tavalla. Tuoreella videolla husky kiukuttelee koomisella tavalla leluongelman ansiosta.

Viraalivideolla mäyräkoira on päättänyt tarrata kampaillaan kiinni siperianhusky Noran suosikkiin, ananasta esittävään pehmoleluun. Luonnollisesti Nora ei ole asiasta mielissään ja tekee asian selväksi äänekkäästi.

Nora ääntelee videota kuvaavalle miehelle kiukkuisella tavalla, kuin komentaen häntä ottamaan lelun takaisin mäyräkoiran hampaista. Lopulta mäyräkoira päästää irti ja mies asettaa pehmolelun ikkunalaudalle, mutta tämäkään ei näytä olevan siperianhuskyn mieleen. Se ei nimittäin suostu noutamaan leluaan itse vaan poistuu mielenosoituksellisesti toiseen huoneeseen.