Sometähti Addison Rae poseerasi biksuissa – huikeissa maisemissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Somevaikuttaja ja tanssija Addison Rae on noussut kuuluisuuteen pitkälti TikTokin avulla. TikTok ei kuitenkaan ole ainoa sosiaalisen median alusta, jossa 20-vuotias tähti nauttii valtavasta suosiosta.

Addison Rae lomaili taannoin Yhdysvaltojen Utahin Big Waterissa äitinsä Sheri Nicolen kanssa. Sometähti on jakanut matkaltaan sarjan näyttäviä Instagram-kuvia. Niissä hänet nähdään muun muassa harrastamassa kiipeilyä ja poseeraamassa alueen ainutlaatuisissa maisemissa bikineissä.

Addison Rae nousi kuuluisuuteen jaettuaan tanssivideoitaan TikTokissa. Nykyään hän on TikTokin toiseksi seuratuin henkilö 90,2 miljoonalla fanilla. Rae kiinnitettiin taannoin myös ensimmäiseen isoon elokuvarooliinsa, 90-luvun Sinussa on se jokin -teinikomedian uuteen versioon He’s All That.

 

View this post on Instagram

peace

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

View this post on Instagram

take a hike

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

View this post on Instagram

favorite song right now go

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

View this post on Instagram

only up from here

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

View this post on Instagram

sandy feet

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

View this post on Instagram

good morning from Mars

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

View this post on Instagram

🪐

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on