Eddie Van Halen on kuollut – rocklegenda menehtyi syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuvasta Van Halen -yhtyeestä tunnetuksi tullut kitaristi Edward ”Eddie” Lodewijk Van Halen on kuollut 65-vuotiaana. Suru-uutisen kertoi sosiaalisessa mediassa hänen poikansa Wolf Van Halen. Hänen mukaansa rocktähti menehtyi kurkkusyöpään varhain tänä aamuna. Eddie Van Halen taisteli pitkään syöpää vastaan.

– Hän oli paras isä, jota olisin koskaan voinut toivoa. Jokainen hänen kanssaan lavalla ja lavan ulkopuolella jakamani hetki on ollut lahja. Sydämeni on särkynyt ja luulen, etten tule koskaan toipumaan tästä menetyksestä. Rakastan sinua niin paljon iskä, Wolf Van Halen kirjoitti.

Asiasta uutisoineen TMZ-verkkomedian mukaan Van Halen menehtyi sairaalassa Santa Monicassa, jossa hänen kanssaan olivat paikalla vaimo Janie sekä poika Wolfgang ja veli Alex. Rocktähden tila heikentyi merkittävästi kolmen viimeisen vuorokauden aikana. Syöpä oli levinnyt Van Halenin aivoihin ja muihin elimiin. Kitaristi taisteli syöpää vastaan peräti kymmenen vuoden ajan, mutta viimeisen vuoden ajan hän on ollut ajoittain sairaalahoidossa.