Julianne Moore sai toisen avioliittonsa toimimaan – uskoo tietävänsä miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Julianne Moore oli ensimmäisen aviomiehensä John Goul Rubinin kanssa naimisissa seitsemän vuoden ajan. Liitto ei toiminut, minkä vuoksi nainen teki vaikean päätöksen ja erosi miehestään. Myöhemmin hän kohtasi elokuvan kuvauksissa ohjaaja Bart Freundlichin, johon Moore rakastui nopeasti.

Julianne Moore ja Bart Freundlich ovat olleet yhdessä 24 vuotta ja tästä ajasta 17 vuotta naimisissa. Heillä on myös kaksi lasta, Caleb-poika ja tytär Liv. 59-vuotias Julianne Moore kertoi Drew Barrymoren keskusteluohjelmassa sen miksi hän uskoo, että hänen toinen avioliittonsa on toiminut niin hyvin.

Julianne Moore uskoo, että toimivan avioliiton kulmakivenä on se, että kummankin osapuolen täytyy todella haluta liiton toimivan. Jos toinen luovuttaa, suhde ei toimi. Moore korostaa myös sitä, että pariskunnan tulee nauttia toistensa seurasta ja pitää yhdessä hauskaa. Avioparin tulee pystyä kunnolla nauramaan yhdessä tai suhde on tuhoon tuomittu.