Sara Sampaio poseerasi yläosattomissa – villitsi tuoreilla kuvillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä. Tähti on kerta toisensa jälkeen näytöslavoilla sekä mainoskuvissa todistanutkin oman suosionsa syyn.

Sara Sampaio on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. 29-vuotiasta kaunotarta seuraa yli 7,5 miljoonaa fania, jotka eivät saa tähden kuvista tarpeekseen. Nyt Sampaio hemmotteli seuraajiaan kuvilla, jossa hän poseerasi kylpyhuoneessaan ilman yläosaa.

Tuoreissa kuvissaan Sara Sampaio esittelee sitä miten paljon hänen hiuksensa ovat kasvaneet. Tähti tuntuu olevan sitä mieltä, että koronaviruksen vuoksi hänen kutrinsa ovat jo melko vallattomat, koska Sampaio ei ole päässyt kampaajalleen. Fanit ovat kuitenkin hiusten lisäksi kiinnittäneet huomionsa tähden ylävartaloon, joka on täysin paljaana kuvissa. Pitkät ja paksut hiukset onnistuvat kuitenkin peittämään rinnat.

https://www.instagram.com/p/CFzt0ahgT3p/