Victoria’s Secret -enkeli paljasti täydellisen mallivartalonsa rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiseelantilainen mallikaunotar Georgia Fowler pääsi pari vuotta sitten mukaan Victoria’s Secret -muotinäytökseen ensimmäistä kertaa, mikä antoi naisen mallin uralle lisää vauhtia. Tällä hetkellä kaunotar työskenteleekin yhtenä alusvaatemerkin enkeleistä ja on onnistunut lunastamaan paikkansa vaativalla alalla.

Georgia Fowler on tunnettu katseenkääntäjä näytöslavoilta, mutta nainen onnistuu häikäisemään myös uimarannalla poseeratessaan kameralle. Fowler julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi hyvin näyttävää bikinikuvaa, joissa tähti esittelee hänen solakkaa mallivartaloaan.

Kuvissa upea 28-vuotias Georgia Fowler poseeraa mustissa bikineissä, joita somistaa myös käsiin puetut irtohihat. Fowler esittelee näyttävää kesäkuntoaan niin edestä kuin takaakin päin. Luonnonkaunis malli poseeraa kameralle itsevarmasti ja on saanut paljon ihastelua kuvalle kommenttien perusteella.