Lisa Rinna estottomissa poseerauksissa – paljasti myös suunnitelmiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu kasvo aikoinaan hyvin suositusta Melrose Place -ohjelmasta, minkä lisäksi Rinna on tähdittänyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa jo vuosien ajan. Viime aikoina Lisa Rinna on ihastuttanut fanejaan tanssivideoilla, joissa nainen on hyppelehtinyt puolialastomana.

Lisa Rinnan seuraajat ovat tottuneet siihen, että 57-vuotias perheenäiti julkaisee itsestään usein hyvin paljastelevia ja seksikkäitä kuvia ja videoita. Nyt nainen on julkaissut kanavallaan videon, joka on napattu kuvauksista. Kuvauksissa tähdestä on ilmeisesti otettu mainoskuvia hänen uudelle yritykselleen.

Julkaisun myötä Lisa Rinna paljasti aloittaneensa uuden bisnesseikkailun. Hän on päättänyt kokeilla siipiään kosmetiikka-alalla. Lisa Rinna on lanseerannut oman Rinna Beauty -merkin, joka valmistaa vegaanisia meikkituotteita.

Tähti ei ole vielä toistaiseksi paljastanut millaisia hänen ensimmäiset tuotelanseerauksensa tulevat olemaan, mutta jo yli 12 tuhatta ihmistä on alkanut seuraamaan yrityksen tuoretta sivustoa odotellessaan kuumeisesti lisätietoa.

https://www.instagram.com/rinnabeauty/