Somekaunotar upeassa pitsialusasussa – pakaroita hehkutetaan vuolaasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Rianne Meijer on onnistunut saamaan itselleen yli 1,2 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa hauskoilla ja realistisilla julkaisuillaan. Upea neitokainen on halunnut osoittaa seuraajilleen, että kukaan ei oikeassa elämässä näytä täysin siltä kuin julkaisemissaan kuvissa.

Nyt Rianne Meijer julkaisi itsestään hyvin seksikkään ja näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa makuuhuoneessa upea musta alusasu yllään. Sama pitsinen alusasusetti yllään nainen julkaisi myös videon, jossa hän tanssi takapuoli kameraa kohti.

Rianne Meijerille tuttuun tapaan hän ei tyytynyt esittelemään vartaloaan vain imartelevimmista kuvakulmista. Kesken tanssin nainen alkoi rytmikkäästi heiluttelemaan pakaroitaan puolelta toiselle. Kaunotar päätti myös jännittää takapuoltaan aina musiikin tahtiin, mikä näyttää viihdyttäneen naisen seuraajia kommenttien perusteella.