Rihanna joutui onnettomuuteen sähköpotkulaudalla – kasvot ruhjeilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on joutunut onnettomuuteen ajeltuaan sähköpotkulaudalla. Hänen on paljastettu kärsineen onnettomuuden ruhjeista kasvojensa alueelle onnettomuuden seurauksena.

Tapaus tuli julkisuuteen sen jälkeen, kun Rihanna kuvattiin autossa Kalifornian Santa Monicassa sijaitsevan ravintolan ulkopuoelella. Niissä tähden kasvoissa nähtiin mustelmia ja turvotusta. Kuvat herättivät nopeasti tähden fanien huolen ja spekulaation siitä, mitä oli tapahtunut.

Rihannan edustaja paljasti myöhemmin, ettei ruhjeiden taustalla ollut erityisen dramaattista syytä. Laulaja oli vain kaatunut sähköpotkulaudalla ja osunut katuun kasvot edellän. TMZ-sivuston mukaan Rihannan vammojen kerrotaan näyttävän pahemmilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat, ja laulaja toipuu parhaillaan onnettomuudesta.