Seksityöläiset raivostuivat Bella Thornelle – vähensi huijaamalla muiden tuloja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaisille sisällön luojille tarkoitettu OnlyFans on saanut etenkin tämän vuoden aikana monia julkkiksia perustamaan itselleen oman sivuston. OnlyFans ei ole aikuisviihteelle suunnattu, mutta alusta on kuitenkin hyvin monien seksityöläisten käyttämä.

Moni tähti tuntuu kuitenkin käyttävän OnlyFans-sivustoa juuri paljastavien ja seksikkäiden kuvien ja videoiden myymiseen faneille maksua vastaan. Näin teki myös Bella Thorne, joka tienasi huimat miljoona dollaria vain yhden sivuston aikana. Nainen tarjoaa paljastavaa sisältöä faneille kiinteään 20 dollarin hintaan.

Moni oli raivoissaan tähdelle siitä, että maksua vastaan saadut kuvat olivatkin melko samanlaisia Instagram-kuvien kanssa. Tähti pyysi faneilta myös Vulture-sivuston mukaan 200 dollaria yksittäisistä kuvista, joissa nainen kertoi olevansa täysin alasti. Hän ei kuitenkaan ollutkaan kuvissa alasti, minkä vuoksi moni pyysi rahojaan takaisin.

Myöhemmin OnlyFans-sivusto muutti sääntöjään ja asetti yksittäisten myytävien kuvien korkeimmaksi mahdolliseksi hinnaksi 50 dollaria. Tämän lisäksi tipeille asetettiin 100 dollarin hintakatto. Tämä sai samalla alustalla työskentelevät seksityöläiset raivon partaalle, koska nyt heidän täytyy luoda tuplasti enemmän sisältöä pystyäkseen pitämään tulotasonsa samana. Moni pitää näistä muutoksista vastuussa Bella Thornea, joka tuntui huijaavan fanejaan tyhjillä lupauksilla.

View this post on Instagram

📦😘

A post shared by BELLA (@bellathorne) on