StaraTV: Risto Räppääjän tähdet haastattelussa

Elokuvat StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Stara tapasi Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan tähdet haastattelun merkeissä. Videolla näyttelijät Silmu Ståhlberg (Risto Räppääjä), Lumi Kallio (Nelli Nuudelipää) ja Minka Kuustonen (Rauha Räppääjä) sekä elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa kertovat elokuvan tekemisestä. Elokuva saa ensi-iltansa 9. lokakuuta.

Solar Filmsin tuottama elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen, Tammen kustantamaan kirjaan. Elokuvan päärooleissa jatkavat Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvasta tutut Silmu Ståhlberg Risto Räppääjänä ja Lumi Kallio Nelli Nuudelipäänä. Muissa keskeisissä rooleissa jatkavat Ylermi Rajamaa, joka näyttelee Lennart Lindbergin roolin ja Jenni Kokander, joka hurmaa edelleen Pakastaja-Elvinä. Rauha Räppääjänä elokuvassa nähdään Minka Kuustonen. Muissa elokuvan merkittävissä rooleissa näyttelevät Kristiina Halttu, Mika Nuojua, Eero Ritala, Pirjo Lonka ja Carl-Kristian Rundman. Pikkurooleissa nähdään myös Jari Litmanen ja Arvi Lind.