Bebe Rexhan rintava poseeraus säväyttää – uusi biisikin valmistui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Bebe Rexha on musiikkinsa lisäksi tunnettu hänen näyttävästä ulkonäöstään. Kaunotar villitsi fanejaan aiemmin värjäämällä hiuksensa räväkän punaisiksi itse kotioloissaan. Nyt syy uuteen näyttävään tyyliin on käynyt ilmi.

Bebe Rexha on paljastanut julkaisevansa uutta musiikkia perjantaina. Bebe Rexha on tehnyt yhteistyötä nousevan artistin Doja Catin kanssa. Baby I’m Jealous ft Doja Cat -kappale ilmestyy suoratoistopalveluihin perjantaina, mutta se on jo nyt tallennettavissa ennakkoon.

Bebe Rexha ja Doja Cat näyttävät häikäisevän upeilta kaunottarilta julkaisemassaan promokuvassa. Kuvassa naisilla on hyvin seksikkäät ja paljastavat asut yllään ja he ovat kuin upean viidakon vietteleviä seireenejä.

View this post on Instagram

#BabyImJealous ❤️

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

View this post on Instagram

I got a special announcement tomorrow. 🙃 #br2

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on