Demi Rose peppu pystyssä rannalla – paratiisi on totta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. 24-vuotias nainen on ehtinyt muutaman vuoden aikana haalimaan itselleen vaikuttavan 14,7 miljoonan seuraajan fanijoukon, jotka odottavat näkevänsä naisesta kuumia kuvia.

View this post on Instagram

If you need me, I’ll be here 🌴@fashionnova FashionNovaPartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Nyt Demi Rose on keikistellyt kameran edessä paratiisimaisissa rantamaisemissa, jossa hänellä oli yllään vain persikanväriset erittäin niukat biksut. Alaosa katosi kohutähden pakaroiden väliin ja muhkeaa yläosaa tuki samanvärinen toppi. Toisessa kuvassa Demi makoilee samassa asussa kullanhohtoisella rantahiekalla.

Toisessa tuoreessa kuvassaan Demi poseeraa niin ikään Ibizalla, jossa hän on tällä kertaa tavoitellut jumalattarellisia tunnelmia esiintyessään kameran edessä yläosattomissa ja tyylikkäässä hameessa.