Kylie Jennerin povi pursui rintaliiveistä – tällaisia ei rannalla nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Kylie Jenner päätti hiljattain käyttää ulkoisia avujaan hyödyksi tavanomaista vakavammissa tarkoitusperissä. Hän jakoi Instagramissa näyttäviä biksukuvia ja kehotti kuvatekstissä fanejaan rekisteröitymänä äänestäjiksi Vote-org-sivustolla Yhdysvaltojen tulevissa presidentinvaaleissa. Sivuston kävijämäärä kasvoi heti 1 500 prosenttia.

View this post on Instagram

felt cute.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Nyt Kylie poseeraa farkut jalassaan ja yläosansa peittona vain valkoiset ilmeisesti nahkaiset rintaliivit. Tällaisia tuotteita ei ainakaan suomalaisilla uimarannoilla nähdä.

Jenner on tehnyt hyvää työtä yhdysvaltalaisten vaaliaktiivisuuden parantajana. Vote.org-sivustolla vieraili hänen kampanjakuvansa jälkeen 80 prosenttia edellispäivää suurempi määrä kävijöitä. TMZ-sivuston mukaan jopa 48 000 kävijää on saattanut vierailla palvelussa Kylie Jennerin kuvien ansiosta. Tähti ei ole ainakaan toistaiseksi kertonut julkisuudessa, ketä hän itse suunnittelee äänestävänsä marraskuun presidentinvaaleissa.