Paris Hiltonilla on uusi sanonta – tätä ”sliving” tarkoittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar Paris Hilton julkaisi kolme viikkoa sitten YouTubessa This is Paris -nimisen dokumentin, jossa kerrotaan naisen elämästä. Hilton haluaa näyttää faneilleen millainen hän oikeasti on ihmisenä ja päästää heidät näkemään kulissien taakse millaista hänen elämänsä on.

Nyt Paris Hilton osallistui The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmaan kertomaan kuulumisistaan. Kaunotar on tunnettu sanonnastaan: ”That’s hot”, jota painettiin vaatteisiin ja muihin markkinointimateriaaleihin. Nyt nainen on paljastanut, että hänellä on uusi sanonta, jota hän on alkanut vähitellen viljelemään.

Paris Hiltonin uusi sanonta, sliving, korostaa itsevarmuutta, onnistumista ja parhaan elämänsä elämistä. ”It means slaying and living your best life”, tähti selittää. Paris Hilton yrittääkin nyt keskittyä elämään onnellisena ja iloitsemaan elämästään ja omasta poikaystävästään.