Victoria’s Secret -kaunotar paljasti herkkureseptinsä – näin terveellinen banaanileivos syntyy

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 28-vuotias DiDonato pitää myös omaa YouTube-kanavaa, jonka uusimmassa jaksossa hän paljasti herkullisen reseptinsä terveelliseen leivonnaiseen.

Emily DiDonato rakastaa banaanileipää, jota hän on alkanut myös itse leipomaan. Banaanileipä syntyy vain seitsemän ainesosan avulla. Leivonnaiseen tarvitaan kolme banaania, kaksi kananmunaa, kupillinen vaahterasiirappia, kaksi kupillista kaurahiutaleita, teelusikallinen ruokasoodaa, jäisiä mustikoita ja saksanpähkinöitä.

Kaikki ainesosat pähkinöitä ja mustikoita lukuunottamatta sekoitetaan tehosekoittimella tasaiseksi massaksi. Sen jälkeen massa kaadetaan korkeaan vuokaan. Massaan lisätään vielä jäiset mustikat ja saksanpähkinöitä, minkä jälkeen taikinaa sekoitetaan kevyesti. Sen jälkeen herkkua paistetaan noin 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia ja tarjoillaan esimerkiksi maapähkinävoin kera.