Kate Hudson esitteli treenattua vatsaansa – näin alkaa tehokas aamu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on kertonut joutuneensa näkemään erityisen paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut oman hoikan vartalonsa takaisin.

Kate Hudson harrastaa joogaa, pilatesta ja tanssia. Terveellinen ruokavalio ja aktiivinen elämä todella näkyvät naisen vartalossa. Nyt 41-vuotias nainen esitteli miten pirteästi ja tehokkaasti hänen viikkonsa lähtee käyntiin heti maanantaiaamuna vauhdikkailla hypyillä ja itsevarmalla poseerauksella.

Kate Hudson julkaisi hauskan kuvasarjan omalla Instagram-kanavallaan. Kuvien keskipisteenä toimi naisen treenattu vatsa, jossa ei näy enää jälkeäkään raskaudesta. Kuvasarja alkoi nopeasti saamaan tykkäyksiä ja ylistäviä kommentteja sekä hänen vartaloaan että positiivista energiaansa kohtaan.