Madison Beer loihti flirttailevat silmät viidessä minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja laulunkirjoittaja Madison Beer on tuore poplupaus, jonka ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon etenkin tänä vuonna julkaistujen hittien ansiosta. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muassa kappaleet Selfish ja Good In Goodbye.

20-vuotias Madison Beer on näyttävä kaunotar, jota etenkin nuoret tytöt ihailevat. Nyt kaunis tähti esitteli Morphe-meikkibrändin julkaisemalla sivustolla miten hän loihtii täydellisen kissamaisen silmänrajauksen ilman nestemäistä silmänrajaustuotetta.

Madison Beer käyttää flirttailevaan meikkityyliinsä niksiä, jonka avulla kevyt rajaus onnistuu nopeasti ja helposti. Madison Beer onnistuu viidessä minuutissa tekemään silmiinsä ruskeat rajaukset luomivärin ja siveltimen avulla. Videolla tähti opastaa helpon niksin ja oikean kulman, jossa itseään tulee katsoa peilistä onnistuessaan meikkaamisessa kunnolla.

View this post on Instagram

it isn’t this cold in dreams 🎻

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on