Pariskunta luuli ostaneensa kissanpennun – saivatkin tiikerin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Eksoottisten ja isokokoisten kissapetojen pitäminen lemmikkeinä on ollut viime kuukausina tapetilla Netflixin Tiger King -dokumenttisarjan ansiosta. Eräs ranskalainen pariskunta päätyi taannoin tiikerin väliaikaiseksi omistajaksi vastoin omia odotuksiaan.

Le Havressa asuva hyvävarainen pariskunta oli päättänyt ostaa savannikissan, eli servaalin ja kesykissan risteytyksen pennun nähtyään mainoksen internetissä. Saatuaan kissan he alkoivat epäilemään jonkin olevan pielessä uudessa lemmikissä. Kissan oltua pariskunnalla noin viikon ajan he ottivat yhteyttä poliisiin.

Kissaeläin osoittautui savannikissan sijaan tiikerin poikaseksi. Tiikereiden, toisin kuin savannikissojen, pitäminen lemmikkinä Ranskassa kiellettyä. Tapaus on Ladbible-sivsuton mukaan sittemmin johtanut yhteensä yhdeksän ihmisen, mukaan lukien tiikerin ostaneen pariskunnan, pidättämiseen.