Valkoisen talon pesukarhut piinaavat toimittajia – myös suorissa lähetyksissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valkoinen talo tunnetaan Yhdysvaltojen presidentin virka-asuntona, mutta viime aikoina sen pihassa on nähty hieman toisenlaisia asukkaita. Rakennuksen pihamaalla asuu lauma uteliaita ja ihmisiä kaihtamattomia pesukarhuja.

Pesukarhujen kanssa tekemisiin ovat päätyneet varsinkin toimittajat. CNN-yhtiön toimittaja Joe Johns nähdään viraalina levinneellä videolla hätistelemässä eläimiä heittämällä esineen niitä kohti. Johns kiroilee videolla kyseessä olleen jo toinen kerta, kun ne ilmestyvät häiritsemään uutisrerportaasin tekemistä.

Taannoin pesukarhuhyökkäyksen kohteeksi joutui myös CBS News -uutisryhmä. Toimittaja Paula Reid jakoi Twitterissä kuvia eläimistä, ja kertoi yhden niistä jopa tarranneen valokuvaajaa housuista. NBC Newsin Elyse Pelmutter-Gumbiner jakoi puolestaan videon, jossa salainen palvelu yrittää häätää pesukarhua pois puusta.