Vanderpump Rules -tähdet menivät naimisiin – pitivät häät koronasta huolimatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder odottaa ensimmäistä lastaan hänen kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Pariskunta ilmoitti aiemmin odottavansa perheeseensä pientä tyttöä. Nyt Beau ja Stassi ovat menneet naimisiin.

Stassi Schroederin ja Beau Clarkin oli määrä mennä Italiassa naimisiin syyskuussa ja järjestää suurelle vieraskatraalle hulppeat häät. Koronavirustilanteen vuoksi hääsuunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Pariskunta halusi silti mennä naimisiin sopimanaan hääpäivänä siitä huolimatta, että suuria hääjuhlia ei voitu pitää.

Stassi Schroeder ja Beau Clark juhlivat lähimpien ystävien ja perheensä kesken häitään heidän kotonaan 20. syyskuuta. Pariskunta on siirtänyt Italiassa pidettävän hääjuhlan ensi vuoden lokakuuhun ja he toivovat, että unelmien häät pystytään silloin järjestämään. ”Olen niin ylpeä siitä, että saan olla sinun vaimosi”, Schroeder kirjoittaa tuoreelle aviomiehelleen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

25 weeks. Our Clark Passenger is poppin’.

A post shared by Stassi Schroeder Clark (@stassischroeder) on