Povipommi Demi Rosen kurvit veivät kaiken huomion – kaula-aukko vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. 24-vuotias nainen on ehtinyt muutaman vuoden aikana haalimaan itselleen vaikuttavan 14,7 miljoonan seuraajan fanijoukon, jotka odottavat näkevänsä naisesta kuumia kuvia.

View this post on Instagram

Nowhere else I’d rather be. 🌴

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Tällä kertaa Demi Rose on esiintynyt kameran edessä tuttuun tyyliinsä asussa, jossa hänen jättimäinen povensa pääsee oikeuksiinsa poikkeuksellisen näyttävästi. Hänet nimittäin nähdään tyylikkäässä asussa, jonka kaula-aukko ei jätä katsojalle kovin paljon arvailun varaa.

Toisessa tuoreessa kuvassaan Demi poseeraa niin ikään Ibizalla, jossa hän on tällä kertaa tavoitellut jumalattarellisia tunnelmia esiintyessään kameran edessä yläosattomissa ja tyylikkäässä hameessa.

View this post on Instagram

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on