Jessica Edström paleli biksuissa – seuraus tallentui somekuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

View this post on Instagram

My way of dressing warm 🤓🍁

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Nyt Jessica on poseerannut metsän siimeksessä vaaleanpunainen rento collegepaita yllään, mutta sen alla ei lainkaan biksujen yläosia. Kuvansa yhteydessä Edström toteaa, että kuvassa nähdään hänen tapansa pukeutua lämpimästi.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.

View this post on Instagram

Cuddling, I like that shit.

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on